Sad news received from Belgium, 25 year old Jeroen Goeleven from Paal (Limburg) was find death in his bed yesterday morning by his father. Jeroen has been a continental pro with Colba-Superano Ham, but stepped back to the amateurs last year. He was the current provincial TT and Road Champion of Limburg and had some top 5 results already this year. Due to his young age a post mortum  will be done to find the cause of his sudden passing. In behalf of the Belgian Project I would like to express our sincere condolences to his family and friends, and may Jeroen rest in Peace.  Photos courtesy of Jeroen’s Fanpage and Martine Verfaillie.

Latest news>> hart failure cause of death, Jeroen was screened as this is mandatory in Belgium when acquiring racing licence.

Treurig nieuws vanuit Paal Belgie vernomen, dit met de plotse dood of ex pro Jeroen Goeleven (25 jaar oud) die nu terug bij de amateurs zijn sport uitoefende. Zijn vader vond Jeroen levensloos in bed gisteren morgen. Jeroen was de provinciale Limburgse kampioen TT en weg en had al enkele top 5 in zak dit jaar. Door zijn jonge leeftijd zal een onderzoek uitwijzen wat de oorzaak was van zijn plotse dood. Mag ik hierbij mijn medeleven betuigen aan zijn familie,vrienden en ploeg genoten. Rust in Vrede Jeroen